HOFMANCLAN - Welkom op de site van de familie Hofman

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
N.B. Nieuws plaatsen op de site van de hofmanclan?
Laat het dan even weten d.m.v. het CONTACT-FORMULIER of mail : hofmanclan@solcon.nl
eventueel met foto.

Jannes en Liesbeth verhuisd. ma. 11 september 2023
Jannes en Liesbeth verhuisd.
Na meer dan 40 jaar in Groningen te hebben gewoond,verruilen Jannes en Liesbeth hun fraaie en confortabele woning voor een nog fraaier, corfortabeler en levensloopbestendige woning in Harderwijk. Donderdag de 14e wordt ingeladen en vrijdag de 15e in Harderwijk uitgeladen. Ze gaan er donderdag al in hun appartement aan de Mozartdreef in Harderwijk slapen.
van oud naar nieuw


Rosj Hasjana ma. 11 september 2023
Rosj Hasjana of Yom Teruah (Joods Nieuwjaar)
Rosj Hasjana of Yom Teruah (het feest van trompetten/bazuinenfeest/dag van geschal - Joods Nieuwjaar) zie Leviticus 23:24.
van vrijdagavond 15 tot zondagavond 17 september 2023.
Daarna volgen dit jaar nog een aantal feesten o.a.:
Jom Kipoer (Grote Verzoendag) op maandag 25 september 2023
Soekot (Loofhuttenfeest) van zaterdag 30 september t/m vrijdag 6 oktober 2023
Chanoeka van vrijdag 8 t/m vrijdag 15 december 2023

Loïs Fenna geboren wo. 6 september 2023
Loïs Fenna Scheper geboren!

Woensdagmiddag
om 12:34
is

Loïs Fenna geboren.

Dochter van
Niels en Marijke Scheper.
Ondanks 17 dagen te vroeg
toch al 3330 gram.

Jenne & Thirza getrouwd vr. 1 september 2023
Jenne Zijlstra en Thirza te Velde getrouwd
Vrijdag 1 september hebben ze elkaar het ja-woord gegeven in de Baptistengemeente te Nieuw-Buinen. Zoals vele van jullie weten woonden ze al enige tijd samen. Ze laten weten dat ze deze keuze destijds in al hun enthousiasme te vluchtig hebben gemaakt. Nu zijn ze zich ervan bewust dat God, en achteraf zij ook, dit graag anders hadden gezien. Daarom hebben ze in het bijzijn van God en temidden van de gemeente hun verbintenis willen bezegelen en was er op 1 september om 15:30 uur hun trouwdienst!

Hilbrand Bodewits overleden. do. 17 augustus 2023
Hilbrand Bodewits overleden.
Een tijd geleden werd bij Hilbrand melanoom vastgesteld. (een vorm van huidkanker) De situatie was de laatste tijd erg slecht. De immunotherapie heeft niet geholpen. De MRI scan van de hersenen toonde aan dat de tumoren de hersenen steeds meer verdrukten. Daardoor ging Hilbrand snel achteruit. Sinds vrijag was hij opgenomen in het UMCG en was niet meer aanspreekbaaar. Afgelopen nacht is hij overleden.

(Geja Bodewits stuurde bijgaande foto)

Hilbrand met z'n kleinzoon Silvijn Alwin

Hilbrand Bodewits (with tuba) and the family orchestra.

Loué Boelhouwers geboren! do. 3 augustus 2023
Loué Boelhouwers geboren!

Vanmiddag
is
Loué Boelhouwers
geboren,
dochter van
Andries en Kimberley
en
kleindochter van
Jan en Wi-ja.

v.l.n.r. Célia, Yara (met Loué) en Raphaël

Een gezellige ontmoeting. wo. 2 augustus 2023


Het was goed om elkaar weer te ontmoeten.
We hebben erg genoten van het heerlijke eten en super lekker gebak van Schoenmaker.
Wim en Janneke,
DANK !!!

baptistengemeente in Cherson groeit. do. 20 juli 2023
baptisten gemeente in Cherson groeit.
Pavlovich is voorganger in een baptistengemeente in Cherson, in het zuiden van Oekraïne. De stad met 300.000 mensen hield slechts enkele tienduizenden inwoners over. 'De oude mensen bleven achter.' Hij zag zijn baptistengemeenschap 'Kerk van Christus de Verlosser' groeien van 35 kerkgangers op de zondag naar vijfmaal per week driehonderd mensen. 'Het is een groot wonder. Ik heb God nog nooit zoiets zien doen.' De kerk wordt gebruikt als humanitaire uitvalsbasis, waar voedselpakketten, kleding en bijbelstudies worden aangeboden. Van alle drie wordt dankbaar gebruikgemaakt. Voedselpakketten die de Verenigde Naties aanboden, weigert de kerk. 'Ik mag van de VN het Woord van God er niet bij vertellen. Dan hoef ik de hulp niet. God is onze trooster en hoop. Hij heeft alle dagen zorg voor ons gedragen.' Pavlovich haalt steun uit het bijbelgedeelte waar gesproken wordt over de tijd die aanbreekt voor Jezus' wederkomst. Inmiddels werkt de Kerk van Christus de Verlosser samen met hulporganisaties zoals Christian Refugee Relief. CRC werkt vanuit NieuwLekkerland.
Website CRC - Noodhulp Oekraïne

Baptisten kerk in Cherson.

Lotte Noa Hofman geslaagd! di. 11 juli 2023

Gefeliciteerd!

Silvijn Mentink geboren! wo. 28 juni 2023
Silvijn Alwin Mentink geboren.

Zoon van
Dinand Mentink
en
Daphne Nathalie Mentink-Bodewits.

Achterkleinzoon
van
Otto en Tjitske Bodewits.


Gefeliciteerd!


Jannes en Liesbeth in Noorwegen zo. 18 juni 2023
Jannes en Liesbeth op bezoek in Noorwegen.
Na een reis met de caravan van 3 dagen (twee overnachtingen op camping) zijn Jannes en Liesbeth donderdagmiddag 15 juni bij Marion en Allard aangekomen. Op zaterdag 24 juni vieren ze de verjaardag van Maurits (2014).

Oma met Maurits en Sara
wat een schitterend uitzicht!

60 Jarig Huwelijks Jubileum zo. 4 juni 2023
Bouke en Jaco Hofman vieren hun 60 jarig huwelijksjubileum.
Op een prachtige zonnige namiddag hebben Bouke en Jaco Hofman op zondag 4 juni, samen met de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, broers, zussen, zwagers en schoonzussen, hun 60 jarig huwelijksjubileum gevierd in Restaurant & Zalencentrum Wielens, Dorpsstraat 19, 7846 AS Noord-Sleen (Drenthe). Ook kregen ze natuurlijk de felicitaties van de koning en koningin, de Commissaris van de koning in de provincie Drenthe, Jetta Klijnsma en van de Burgemeester van de gemeente Emmen, Burgemeester Eric van Oosterhout (die tevens een bezoekje aan huis bracht) en van vele anderen, familie, gemeenteleden, bekenden, enz. Het is een voorrecht en zegen om dit te mogen beleven. We besloten de viering dan ook met het zingen van : "Groot is Uw trouw, o Heer!"

Doopfeest in Nieuw Buinen di. 30 mei 2023
Luka Hofman en vriendin Dorien
willen graag gedoopt worden.
Afgelopen pinksterconferentie in bidddinghuizen hebben ze deze keuze gemaakt. De doop vindt waarschijnlijk plaats op zondag 18 juni. De 53e Pinksterconferentie van Opwekking (vrijdag 26 mei - maandag 29 mei 2023) werd bezocht door ongeveer 60.000 mensen. De zondag met de sing-in trok ruim 50.000 mensen. Daarnaast had de digitale Pinksterconferentie, waarmee mensen thuis of als groep mee konden kijken, minstens 330.000 kijkers. Het vooraf bekend gemaakte collectedoel van 1 miljoen euro werd gehaald. De conferentie werd gehouden op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen en had als thema: 'Maar wij zien Jezus'.

meer dan 50.000 mensen bij de sing-in op zondag

Jom Jeroesjalajiem (Jeruzalemdag) do. 18 mei 2023
Jom Jeroesjalajiem (Jeruzalemdag) wordt elk jaar op 28 Ijar gevierd.
Het gaat om de viering van de inname van de oude stad Jeruzalem op 7 juni 1967 tijdens de Zesdaagse Oorlog en de eenwording van Jeruzalem. Valt 28 Ijar op vrijdag of sjabbat dan wordt de viering verplaatst naar de daaraan voorafgaande donderdag. Tijdens de onafhankelijkheidsoorlog in 1948 lukte het de jonge staat Israël niet Oost-Jeruzalem te veroveren. Dit deel van de stad viel in Jordaanse handen. De Joodse bevolking werd de stad uitgejaagd, de Joodse wijk in de oude stad volkomen verwoest, inclusief talloze synagogen en leerhuizen. Maar op 7 juni 1967 nam het Israëlische leger het oostelijk deel van Jeruzalem in.

donderdag 18 mei 2023

Jolien Pleun Boelhouwers geboren! ma. 1 mei 2023
Jolien Pleun Boelhouwers
geboren!

Jolien Pleun Boelhouwers
is op 1 mei geboren,
dochter van Cor en Hendriët,
kleindochter van Jan en Wi-ja.


Mazzeltov Israël wo. 26 april 2023

Israël viert vandaag, 5 Ijar, 75ste Jom Ha'atsmaoet (75ste onafhankelijkheidsdag)
Vrees niet, want Ik ben met u; Ik doe uw nakroost van het oosten komen en vergader u van het westen. Ik zeg tot het noorden: Geef, en tot het zuiden: Houd niet terug, breng mijn zonen van verre en mijn dochters van het einde der aarde,
Jesaja 43:5-6

Egbert & Janneke vieren huwelijksfeest in Erm.
Op 23-03-2023 werd het huwelijk voltrokken en op 23-04-2023 werd, samen met een grote familie, het huwelijksfeest gevierd. Ter afsluiting van het huwelijksfeest werd hun Opwekking 602 toegezongen.
Vrede van God, De vrede van God,
De vrede van God zij met u.
Vrede van Hem, vrede van God,
De vrede van God zij met u.
In Jezus naam, In Jezus naam,
In Jezus naam geef ik u:
Vrede van Hem, vrede van God,
De vrede van God zij met u.

25 jaar Bloemenboetiek Hofman in Nieuw-Buinen
Op donderdag 23 April 1998 opende Bloemenboetiek Hofman haar deuren.
Nu, 25 jaar later, is de bloemenboetiek nog steeds een bloeiend bedrijf. Haha.. Natuurlijk is er in de jaren veel veranderd. Van werken met een fax, het verkopen van vele bossen chrysanten (nu meest bonte plukboeketten) en niet te vergeten de wisseling van de buren van de supermarkt. Toch weten vele klanten, zowel particulier als zakelijk, ons nog altijd te vinden. Dagelijks komen er vele bestellingen binnen via whatsapp, website en e-mail. Het is wel eens gebeurd dat er net zoveel de achterdeur uitgaat, boeketten en bloemstukken die bezorgd moeten worden, als dat er klanten in de winkel zijn geweest. Ook in coronatijd hebben we hier veel profijt van gehad. Mensen bellen, krijgen een tikkie en het werd bezorgd. Jan en Edith runnen de winkel met zzp'ers. Dit bevalt erg goed, we hebben een super tof team. Een andere grote verandering is dat ons pand na de zomer vrij komt te staan. Er worden namelijk op de plek van de leegstaande supermarkt en snackbar 17 appartementen gebouwd. Dit vinden wij heel erg fijn. Het wordt prachtig. Komend weekend, vrijdag 21 en zaterdag 22 april, vieren wij ons 25 jarig jubileum met een hapje en een drankje voor onze vele trouwe klanten en geven wij 25% korting op bijna alles. Dus lieve mensen, nu is de kans om uw terras of balkon op te fleuren voor het voorjaar en ziet alles er keurig uit als ons mooie dorp straks 200 jaar bestaat.
U vindt Bloemenboetiek Hofman aan de
Parklaan 14 in Nieuw-Buinen.
Tel. 0599-61 81 49
of kijk eens op
www.bloemenboetiekhofman.nl

Jans & Liesbeth zijn verhuisd. za. 15 april 2023

van -> Wilgenhage 11 in Stadskanaal

naar -> Boeg 4 in Stadskanaal

Mieke geboren!   vr. 31 mrt. 2023
Vanmorgen
is
Mieke
Vos
geboren.


Giel en Eline Vos-Koster zijn de trotse ouders,
Cris en Minke de trotse opa en oma.

Het was nog spannend op het laatst. Vanmorgen om 6 uur met ambulance met zwaailicht naar ziekenhuis in Scheemda. Schouder van de baby zat klem. Maar alles is goed gegaan.

Ze zijn inmiddels weer thuis.
Wat is ze mooi! De trotse oma met haar kleindochter

Egbert en Janneke getrouwd!   do. 23 mrt. 2023
Gefeliciteerd!

Janneke 25 jaar lid van Polyphonie. di. 21 feb. 2023
Janneke is onlangs in het zonnetje gezet vanwege 25 jaar lid van gemengd koor Polyphonie.
Als waardering kreeg ze een parker pen met inscriptie en een boeket bloemen.
Het Christelijk Groot Gemengd Koor Muntendam-Stadskanaal was een koor dat tot 1 april 2019 bestond uit een samenvoeging van 2 koren, t.w. Looft den Heer uit Muntendam en Polyphonie uit Stadskanaal. Johan W. Pots is 61 jaar dirigent geweest. Daarna heeft Ronald IJmker - per 1 april 2019 - het stokje overgenomen en gaat het koor verder onder de naam Christelijk Groot Gemengd Koor Polyphonie. De doelstelling van het koor is om zoveel mogelijk mensen te bereiken door het evangelie te brengen op muzikale wijze. Het koor is aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond.

Leed en smart...... ma. 6 feb. 2023
Er zijn nogal wat zieken in de familie en mensen met allerlei ongemakken.
     Iedereen veel sterkte en beterschap!
(een oud lied uit de Joh. de Heer bundel verwoordt het aldus)
In deez' droeve wereld, is veel leed en smart,
zijn zovele noden, treurt zo menig hart.
Breng wat troost en vreugde, de geboog'nen aan,
strooi een handvol liefde, op hun levenspaan.

Tracht hen op te beuren, door een vrolijk lied.
Spreek hen van de vrede, die de Heiland biedt.
Toon hun door uw leven, wat Hij voor u deed;
breng Hem als de Helper, in al 's levens leed!
Kleine liefdedaden, helpen in de nood,
want de mens vraagt meer nog dan zijn daag'lijks brood.
Toon de moede zielen, liefd' en medelij,
help het leed hen dragen, maak hen 't leven blij!

Strooi maar veel zonnestralen, in der armen kluis;
help hen die daar dwalen, ver van 't Vaderhuis,
Strooi maar veel zonnestralen, in der armen kluis,
help hen die daar dwalen, ver van 't Vaderhuis!

Wim & Janneke vieren jubileum! za. 17 dec. 2022
Samen met kinderen, klein-kinderen, familie en vrienden hebben Wim & Janneke hun 50 jr. huwelijks-jubileum feestelijk gevierd in hotel Ten Kate in Emmen.

Iets gemist? Laat het ons weten!